Γλυφάδα: 211 1842976

Στα ινστιτούτα Beautytherapist θα βρείτε το τελευταίας γενιάς διοδικό laser soprano ice.

Η αποτρίχωση πλέον είναι ανώδυνη και μπορεί να γίνει και σε μαυρισμένες επιδερμίδες και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες άφοβα.

 

Κατά την διαδικασία, μια ακτίνα λέιζερ εκπέμπει φως που απορροφάται από τη χρωστική ουσία(μελανίνη) της τρίχας. Η ελαφριά ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία καταστρέφει τα θυλάκια που παράγουν τις τρίχες. Αυτή η ‘ζημιά’ αναστέλλει ή καθυστερεί τη μελλοντική ανάπτυξη των τριχών. Ένα τριχοθυλάκιο καταστρέφεται όταν η τρίχα βρίσκεται στην αναγενή φάση της.

Σταδιακά ,μετά από 15-20 μέρες θα δείτε τις τρίχες να πέφτουν. Μετά από 4-6 εβδομάδες από την πρώτη συνεδρία η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί για να καταστραφούν τα τριχοθυλάκια που παρέμειναν από την προηγούμενη συνεδρία.

Συνήθως μετά από τις 8-10 επισκέψεις ανά 4-6 εβδομάδες στις μη ορμονοεξαρτώμενες περιοχές φτάνουμε στο τελικό αποτέλεσμα το οποίο είναι το 80% της τριχοφυΐας.

Το υπόλοιπο 20% παραμένει σε μορφή χνουδιού. Γι ‘αυτό χρειάζεται συντήρηση μια με δύο φορές τον χρόνο.

Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές μπορούμε να έχουμε εικόνα μετά από την πρώτη ή δεύτερη συνεδρία. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Φροντίζετε να έχετε ξυρίσει τις περιοχές που θα αποτριχωθούν 1-2 ημέρες πριν.(εκτός από τις ορμονο-εξαρτώμενες περιοχές)

Αποφεύγουμε το ντους με καυτό νερό μετά την συνεδρία. Απαγορεύεται η ηλιοθεραπεία και το solariumτην προηγούμενη, την ίδια και την επόμενη ημέρα της συνεδρίας ώστε να αποφύγουμε το έγκαυμα.

Διάρκεια συνεδρίας: Ανάλογα το σημείο, 15-90 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *