Γλυφάδα: 211 1842976

Το πρόσωπό μας χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα μας.

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου είναι η απομάκρυνση ρύπων, νεκρών κυττάρων και λιπαρότητας. Καθημερινά η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι καλυμμένη από βακτήρια και νεκρά κύτταρα, τα οποία δημιουργούν μια χοντρή στρώση από ρύπους και έτσι δεν επιτρέπουν στα προϊόντα ομορφιάς (κρέμες, serum και θεραπείες προσώπου) να διεισδύσουν σε αυτή. Για αυτό ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου βοηθάει στο να έχουμε μία καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα.

Ο συχνός βαθύς καθαρισμός προσώπου από ειδικούς είναι ένα σημαντικός παράγοντας για να διατηρείται το πρόσωπο μας υγιές, καθαρό και ενυδατωμένο. Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ρυτιδωμένη και φαίνεται γερασμένη. Ο βαθύς καθαρισμός ρυθμίζει το PH του δέρματος, ενυδατώνει και βοηθάει στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων ομορφιάς.

Το σμήγμα αποτελείται από μικροσκοπικούς αδένες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και παράγουν λιπαρότητα με σκοπό να προστατέψουν το δέρμα από τους εξωτερικούς παράγοντες. Αυτοί οι αδένες χρησιμοποιούν τα θυλάκια των τριχών μέσα στο δέρμα σαν μονοπάτι, επιτρέποντας στη λιπαρότητα να φτάσει στην επιφάνεια του προσώπου, για να σχηματιστεί ένα φράγμα που θα εμποδίσει τη διείσδυση των βακτηρίων και άλλων επιβλαβών παραγόντων. Η υπερβολική συσσώρευση ρύπων στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορεί να προκαλέσει αποφράξεις του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων που παγιδεύουν το θυλάκιο.

Η έλλειψη σμήγματος στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέπει στα βακτήρια να διεισδύσουν και να προκαλέσουν φλεγμονή. Έτσι προκαλείται η ακμή. Ο βαθύς καθαρισμός καθαρίζει τους πόρους από τα βακτήρια και αποτρέπει τη συσσώρευση ρύπων, επιτρέποντας στη λιπαρότητα του σμήγματος να φτάσει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αποκλείοντας έτσι την αποσυμφόρηση.

Σε περίπτωση που σταματήσουμε να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας έχουμε σαν αποτέλεσμα φραγμένους πόρους και τη δημιουργία σοβαρής ακμής. Επίσης, η επιδερμίδα μας θα αφυδατωθεί και θα είναι ερεθισμένη. Το πρόσωπό μας θα γίνει υπερβολικά λιπαρό, άγριο, με ρυτιδωμένη όψη.

Τα οφέλη του βαθύ καθαρισμού είναι:

 

Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για την υγεία και την λαμπρότητα του προσώπου μας.

Διάρκεια συνεδρίας: 90 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *