Γλυφάδα: 211 1842976

Beautytherapist

Θηλαία Άλως

Η υπηρεσία ημιμόνιμο μακιγιάζ θηλαία άλως  αφορά την αποκατάσταση του χρώματος και του σχήματος  της θηλής.

Στα ινστιτούτα Beautytherapistγνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι μια ευαίσθητη διαδικασία και πραγματοποιείται από το εξιδεικευμένο προσωπικό μας πάντα με προσοχή και συνείδηση προς κάθε γυναίκα.

Προηγείται πάντα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης στο οποίο γίνεται ένα δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα της κάλυψης που θα έχουμε.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα το οποίο εσείς επιθυμείτε .

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το αποτέλεσμα που θα θέλετε να δείτε. Εκείνη θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα έτσι  ώστε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο.

Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.