Γλυφάδα: 211 1842976

Beautytherapist

Τριχωτό Κεφαλής

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η απάντηση στην αραίωση μαλλιών αλλά και σε σημάδια/ουλές που προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα ή χειρουργική επέμβαση.

Μπορούμε δηλαδή να πετύχουμε το καμουφλάζ  προσομοίωσης  μαλλιών.

Προηγείται πάντα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης στο οποίο γίνεται ένα δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα της κάλυψης που θα έχουμε.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη.

Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο.

Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.