Γλυφάδα: 211 1842976

Πρόσωπο

Τιμοκατάλογος

Beautytherapist

καθαρισμός / Ενυδάτωση

Το πρόσωπό μας χρειάζεται την προσοχή και τη φροντίδα μας. Ο καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου είναι η απομάκρυνση ρύπων, νεκρών κυττάρων και λιπαρότητας. Καθημερινά η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι καλυμμένη από βακτήρια και νεκρά κύτταρα, τα οποία δημιουργούν μια χοντρή στρώση από ρύπους και έτσι δεν επιτρέπουν στα προϊόντα ομορφιάς (κρέμες, serum και θεραπείες προσώπου) να διεισδύσουν σε αυτή. Για αυτό ο καθημερινός καθαρισμός προσώπου βοηθάει στο να έχουμε μία καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα. Ο συχνός βαθύς καθαρισμός προσώπου από ειδικούς είναι ένα σημαντικός παράγοντας για να διατηρείται το πρόσωπο μας υγιές, καθαρό και ενυδατωμένο. Η αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι ρυτιδωμένη και φαίνεται γερασμένη. Ο βαθύς καθαρισμός ρυθμίζει το PH του δέρματος, ενυδατώνει και βοηθάει στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων ομορφιάς.

Το σμήγμα αποτελείται από μικροσκοπικούς αδένες που βρίσκονται κάτω από το δέρμα και παράγουν λιπαρότητα με σκοπό να προστατέψουν το δέρμα από τους εξωτερικούς παράγοντες. Αυτοί οι αδένες χρησιμοποιούν τα θυλάκια των τριχών μέσα στο δέρμα σαν μονοπάτι, επιτρέποντας στη λιπαρότητα να φτάσει στην επιφάνεια του προσώπου, για να σχηματιστεί ένα φράγμα που θα εμποδίσει τη διείσδυση των βακτηρίων και άλλων επιβλαβών παραγόντων. Η υπερβολική συσσώρευση ρύπων στην επιφάνεια της επιδερμίδας μπορεί να προκαλέσει αποφράξεις του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων που παγιδεύουν το θυλάκιο.
Η έλλειψη σμήγματος στην επιφάνεια του δέρματος επιτρέπει στα βακτήρια να διεισδύσουν και να προκαλέσουν φλεγμονή. Έτσι προκαλείται η ακμή. Ο βαθύς καθαρισμός καθαρίζει τους πόρους από τα βακτήρια και αποτρέπει τη συσσώρευση ρύπων, επιτρέποντας στη λιπαρότητα του σμήγματος να φτάσει στην επιφάνεια της επιδερμίδας, αποκλείοντας έτσι την αποσυμφόρηση.
Σε περίπτωση που σταματήσουμε να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας έχουμε σαν αποτέλεσμα φραγμένους πόρους και τη δημιουργία σοβαρής ακμής. Επίσης, η επιδερμίδα μας θα αφυδατωθεί και θα είναι ερεθισμένη. Το πρόσωπό μας θα γίνει υπερβολικά λιπαρό, άγριο, με ρυτιδωμένη όψη.

*Προτείνουμε ύστερα από την συνεδρία μας να αποφύγετε την χρήση των καλλυντικών σας προϊόντων έστω για τις επόμενες 12 ώρες.

Διάρκεια συνεδρίας: 90 λεπτά

Τα οφέλη του βαθύ καθαρισμού είναι:

⦁ Διατηρεί το πρόσωπό μας υγιές και καθαρό.
⦁ Βοηθάει στην αποτελεσματικότητα προϊόντων αντιγήρανσης.
⦁ Διατηρεί το μέγεθος των πόρων, ενυδατώνει την επιδερμίδα μας και προλαμβάνει την έκκριση υπερβολικής παραγωγής της λιπαρότητας.

Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος για την υγεία και την λαμπρότητα του προσώπου μας.

Η ακμή μπορεί συνήθως να εμφανίζεται κατά την περίοδο της εφηβείας, ωστόσο δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η θεραπεία ακμής συνδυάζεται με τον βαθύ καθαρισμό όπου αφαιρούμε το σμήγμα που φράζει τους πόρους και την φωτοθεραπεία για να καταπραΰνει τις φλεγμονή. Σκοπός της είναι η άμεση θεραπεία της ακμής και η ρύθμιση του σμήγματος χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Με την σωστή καθοδήγηση των αισθητικών μας στα Beautytherapist καταφέρνουμε να απαλλαχθεί η επιδερμίδα από την ακμή μια και καλή, χωρίς επίσης να δημιουργηθούν σημάδια.Διάρκεια συνεδρίας: 120 λεπτά

⦁ Καταπολέμηση των φλεγμονών
⦁ Μη χρήση φαρμακευτικής αγωγής
⦁ Δεν προκαλούνται σημάδια

Πρόκειται για μια θεραπεία απολέπισης, αφήνοντας την επιδερμίδα του προσώπου λεία και απαλή. Η δερμοαπόξεση είναι μια ανώδυνη μέθοδος και διαρκεί μόλις μία ώρα. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Ειδικά μετά τους καλοκαιρινούς μήνες η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι η ιδανική θεραπεία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας λόγω της αυξημένης έκθεσης στον ήλιο και της αφυδάτωσης που έχει προκληθεί.
Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

⦁ Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
⦁ Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας
⦁ Λείο και απαλό πρόσωπο

Ο βαθύς καθαρισμός με την δερμοαπόξεση με διαμάντι αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό καθαρισμού και απολέπισης της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει εις βάθος. Αφαιρείται ταυτόχρονα το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα μια υγιή, ενυδατωμένη και λαμπερή επιδερμίδα. Διάρκεια συνεδρίας:120 λεπτά

⦁ Διατηρεί το πρόσωπό μας υγιές και καθαρό.
⦁ Βοηθάει στην αποτελεσματικότητα προϊόντων αντιγήρανσης.
⦁ Διατηρεί το μέγεθος των πόρων, ενυδατώνει την επιδερμίδα μας και προλαμβάνει την έκκριση υπερβολικής παραγωγής της λιπαρότητας.
⦁ Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
⦁ Βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας
⦁ Λείο και απαλό πρόσωπο

Η θεραπεία των οξέων φρούτων είναι κατάλληλη σε περιπτώσεις φλεγμονής, καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ερυθρότητα. Έχει αντιοξειδωτικές ικανότητες και ρυθμίζει το ph του δέρματος. Είναι ιδανική σε περιπτώσεις ακμής. Διάρκεια συνεδρίας: 60 λεπτά

⦁ Δίνει λάμψη
⦁ Χαρίζει ομοιομορφία

Η θεραπεία MELA-PRO είναι η επιλογή που θα κάνουμε εάν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις πανάδες στην επιδερμίδα μας. Το mela pro peel συνιστάται για υπερχρωματισμό/μέλασμα, κηλίδες γήρανσης. Το Mela-Pro Spot Peel είναι ένας συνδυασμός ισχυρών οξέων που εστιάζει σε συγκεκριμένα τοπικά σημεία και λευκαίνει τις σκούρες περιοχές. Με την θεραπεία πανάδων mela-pro στοχεύουμε στην λεύκανση της επιδερμίδας, καταπολεμώντας τις κηλίδες που έχουν δημιουργηθεί χωρίς να ξεφλουδίσει η επιδερμίδα του προσώπου μας. Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούμε για να δούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ανάλογος με το βάθος της επιδερμίδας. Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

*Η θεραπεία πανάδων mela-pro πραγματοποιείται αυστηρά κατά τους χειμερινούς μήνες! Αποφεύγουμε τον ήλιο και ανανεώνουμε συχνά το αντιηλιακό μας!⦁ Εξαφάνιση πανάδων
⦁ Εξάλειψη από δυσχρωμίες και κηλίδες

Τα peels αποτελούν το χημικό peeling νέας γενιάς, δεν ξεφλουδίζει ούτε ερεθίζεται η επιδερμίδα του προσώπου μας. Είναι μια σειρά με την οποία διαλέγουμε τα αντίστοιχα οξέα ανάλογα με την ανάγκη κάθε επιδερμίδας, όπως είναι η ακμή, οι πανάδες ή το θαμπό δέρμα. Τέλος η θεραπεία των peels σε αντίθεση με το χημικό peeling μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

 • Σύσφιξη πόρων
 • Λάμψη της επιδερμίδας

Η BB GLOW προσφέρει ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη μαζί. Ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιδερμίδας όπως είναι η λεύκανση, η ενυδάτωση ή ακόμη και η ακμή, χρησιμοποιούμε και τις αντίστοιχες δραστικές ουσίες. Η BB GLOW έχει Κορεάτικη προέλευση, με στόχο να δώσει στην επιδερμίδα του προσώπου το εφέ πορσελάνης. Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

⦁ Καλύπτει δυσχρωμίες
⦁ Χαρίζει ομοιομορφία
⦁ Προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση

Beautytherapist

Αντιγήρανση / Σύσφιξη

Είναι μια πιο αποτελεσματική επιλογή εάν θέλετε να στοχεύσετε τις ρυτίδες και τις ουλές ακμής. Ο σκοπός τους είναι αποκλειστικά να κάνουν μια μυριάδα μικρών «πληγών» που διεγείρουν το δέρμα, να «επουλωθεί» μέσω της παραγωγής περισσότερου κολλαγόνου. Αυτό το καθιστά πολύ χρήσιμο για τη γενική αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς και για τη στόχευση των ρυτίδων, των διευρυμένων πόρων και των ουλών της ακμής. Η διαδικασία είναι ανώδυνη χάρη στην εφαρμογή ενός τοπικού αναισθητικού. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια σειρά από θεραπείες, περίπου 4 έως 6, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της κατάστασης του δέρματός σας. Σχετικά με την εμφάνιση, θα φαίνεται ότι έχετε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα, αλλά αυτό θα βελτιωθεί εντός 24 έως 48 ωρών. Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

⦁ Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου
⦁ Μπορεί να στοχεύσει διευρυμένους πόρους, ουλές και υπερμελάνχρωση
⦁ Η θεραπεία είναι γρήγορη και ανώδυνη
⦁ Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες
⦁ Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους δέρματος

Με πρωτοπορία ενός Γάλλου γιατρού τη δεκαετία του ’50, η Μεσοθεραπεία περιλαμβάνει τη χρήση μιας ομάδας μικρών, λεπτών βελονιών για την ένεση ενός μείγματος δραστικών συστατικών. Αυτά πηγαίνουν απευθείας στο μεσαίο στρώμα της επιδερμίδας σας βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα. Τα δραστικά συστατικά που διεισδύουμε βασίζονται στο τι θέλουμε να θεραπεύσουμε. Η διαδικασία είναι ανώδυνη χάρη στην εφαρμογή ενός τοπικού αναισθητικού. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 90 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστείτε μια σειρά από θεραπείες, περίπου 6 έως 12, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη σοβαρότητα της κατάστασης του δέρματός σας.

Εάν θέλουμε να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα του προσώπου μας θα επιλέξουμε την ετερόλογη μεσοθεραπεία, θα χρησιμοποιήσουμε παράγοντες ανάπτυξης, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.
Η ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι κατάλληλη για ένα θαμπό δέρμα με ανάγκη για βαθιά ενυδάτωση που μπορεί να μας χαρίσει η βιταμίνη c.
Διάρκεια συνεδρίας: 75 λεπτά
Πλεονεκτήματα ετερόλογης μεσοθεραπείας

⦁ Λάμψη και ενυδάτωση
⦁ Παραγωγή κολλαγόνου
⦁ Βελτίωση ρυτίδων

Η απόλυτη θεραπεία αντιγήρανησης είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία στην οποία χρησιμοποιούμε μόνο ένα συστατικό, το πλάσμα του αίματος μας.
Στόχος της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι ένα νεανικό δέρμα χωρίς ρυτίδες! Τα αιμοπετάλια μας βοηθούν στην αύξηση της παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
Με την θεραπεία αυτή έχουμε ως αποτέλεσμα την φυσική αναδόμηση του δέρματος μας.
Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, ντεκολτέ και τριχωτό κεφαλής
Αποτελεί θεραπεία με ελάχιστες παρενέργειες και κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης.
Διάρκεια συνεδρίας: 120 λεπτά
Πλεονεκτήματα αυτόλογης μεσοθεραπείας
⦁ Παραγωγή υαλουρονικού οξέως
⦁ Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
⦁ Ενυδάτωση και ελαστικότητα
⦁ Αντιγήρανση

Η μεσοθεραπεία ματιών έχει σαν στόχο να καταπολεμήσει τους μαύρους κύκλους και να προσφέρει ένα ξεκούραστο πιο νεανικό βλέμμα και μια λάμψη στα μάτια. Επαναφέρει την σφριγηλότατα γύρω από την περιοχή των ματιών με την βοήθεια πολυβιταμινών, αμινοξέων και υαλουρονικού οξέος. Η μεσοθεραπεία ματιών είναι ανώδυνη και γρήγορη σαν διαδικασία Συστήνουμε να πραγματοποιηθούν 2 συνεδρίες ανά 15 μέρες για ένα πιο φανερό αποτέλεσμα.

 • Ξεκούραστο βλέμμα
 • Καταπολέμηση μαύρων κύκλων
 • Διάρκεια διαδικασίας: 30 λεπτά

Η υπηρεσία HA FILLER γεμίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες σε όλη την περιοχή του προσώπου, ακόμη και στην δύσκολη περιοχή των ματιών. Αφορά τις κυρίες που δεν θέλουν ακόμη να τολμήσουν την ενέσιμη μεοσοθεραπεία αλλά επιθυμούν το ίδιο αποτέλεσμα. Έχει άμεσο αποτέλεσμα, κάτι το οποίο την κάνει την κατάλληλη θεραπεία σε περίπτωση που πρέπει να παρευρεθείτε σε κάποια εκδήλωση. Το HA FILLER είναι μια άκρως ανώδυνη θεραπεία, μας προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση λόγω της μάλλαξης που πραγματοποιούμε κατά την διάρκεια της συνεδρίας ώστε να απορροφηθεί η σκόνη του υαλουρονικού εις βάθος και έτσι έχουμε την απόλυτη κάλυψη των ρυτίδων. Διάρκεια συνεδρίας: 90 λεπτά

⦁ Κάλυψη ρυτίδων
⦁ Ανώδυνη
⦁ Άμεσο αποτέλεσμα

Είναι ένας φυσικός τρόπος ξεφλουδίσματος του δέρματος χωρίς τη χρήση οξέων. Η κύρια σύνθεση αυτού του προϊόντος προέρχεται καθαρά κάτω από τη θάλασσα. Διεγείρει το δέρμα, δίνοντας την αίσθηση ότι διεισδύουν μικροβελόνες. Η διαδικασία αυτή προκαλεί το ξεφλούδισμα του επιφανειακού στρώματος του δέρματος. Σε αντίθεση με τα χημικά πίλινγκ, που βασίζονται στο pH και την οξύτητα, αυτό το πίλινγκ λειτουργεί με τη τόνωση των κυττάρων, αποτοξινώνοντας τα υπάρχοντα κύτταρα και αναγεννώντας νέα. Το συγκεκριμένο είδος peeling δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά συστατικά. Με αυτό τον τρόπο δεν λεπταίνει την επιδερμίδα του προσώπου. To phytopeeling αποτελεί ένα φυτικό προϊόν με συστατικά τα οποία λαμβάνουμε από την θάλασσα. Ωστόσο το phytopeeling έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως και το χημικό peeling, ανανεώνει την επιδερμίδα, δίνει λάμψη και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Κατάλληλη σε περίπτωση που έχουμε σημάδια και ουλές ακμής. Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

⦁ Καθαρά φυτικό προϊόν
⦁ Ανάπλαση της επιδερμίδας
⦁ Κατάλληλο για σημάδια/ουλές
⦁ Αποφυγή από την έκθεση στον ήλιο για μερικές μέρες

*Η θεραπεία του phytopeeling πραγματοποιείται αυστηρά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες! Αποφεύγουμε τον ήλιο και ανανεώνουμε συχνά το αντιηλιακό μας!

Η έκθεση στον ήλιο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δυσχρωμίες στο πρόσωπο μας. Αρχικά στο σημείο του άνω χείλους έπειτα στο μέτωπο, στα μάγουλα αλλά και στο πηγούνι. Το laser peel βοηθάει στην ανάπλαση της επιδερμίδας απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και συγκεκριμένα την επιφανειακή κατεστραμμένη στοιβάδα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια υγιή επιδερμίδα με μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Σε πιο προχωρημένες καταστάσεις, για πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των πανάδων και δυσχρωμιών επιλέγουμε την θεραπεία laser peel. H υπηρεσία laser peel είναι μια πιο δραστική θεραπεία αντιμετώπισης των πανάδων. Οι περιπτώσεις με πανάδες μεγάλης χρονικής διάρκειας χρειάζονται έναν πιο επιθετικό τρόπο εξάλειψης όπου μόνο με το laser peel μπορούμε να το επιτύχουμε. Διάρκεια συνεδρίας: 1 ώρα

 • Εξαφάνιση πανάδων μεγάλης χρονικής διάρκειας
 • Καταπολέμηση των κηλίδων
  *Η θεραπεία laser peel πραγματοποιείται αυστηρά κατά τους χειμερινούς μήνες! Αποφεύγουμε τον ήλιο και ανανεώνουμε συχνά το αντιηλιακό μας!

Οι ραδιοσυχνότητες προσώπου είναι μια μη επεμβατική μέθοδος για άμεσο facelift. Έχει σαν στόχο την σμίλευση του οβάλ του προσώπου και την σύσφιξη της επιδερμίδας. Η ελεγχόμενη αυξημένη θερμοκρασία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης. Είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη υπηρεσία. Διάρκεια συνεδρίας: 45 λέπτα Πλεονεκτήματα: Αναίμακτο lifting προσώπου

Το plasma pen προκαλεί μια ελαφρά εξάχνωση της επιφανειακής στοιβάδας της επιδερμίδας με στόχο να εξαφανίσει τα σημάδια, τις ρυτίδες και τις γραμμές. Το plasma pen έχει σαν στόχο την ανόρθωση και την σύσφιξη της επιδερμίδας και είναι κατάλληλο τόσο σε πρόσωπο όσο και στο σώμα. Καυτηριάζουμε την επιφάνεια που θέλουμε δημιουργώντας μικρές κουκίδες έτσι ώστε να αφαιρεθεί η περίσσια του δέρματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη μιας και τοποθετούμε αναισθητική κρέμα στην αρχή. Θα πρέπει απλώς να αποφύγουμε την επαφή με το νερό, όσο για το χρονικό περιθώριο ενημερωνόμαστε στο ραντεβού μας από την αισθητικό που θα πραγματοποιήσει την διαδικασία. Μεγάλη προσοχή, το κάπαλο που θα δημιουργηθεί δεν θα πρέπει να το αφαιρέσουμε αλλά να πέσει μόνο του, αλλιώς δεν θα γίνει η σωστή επούλωση που θέλουμε με στόχο την ανάπλαση της επιδερμίδας.

 • Αναίμακτη βλεφαροπλαστική
 • Ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας
 • Εξαφανίζει τις ρυτίδες