Γλυφάδα: 211 1842976

Σώμα

Τιμοκατάλογος

Beautytherapist

Αδυνάτισμα – Σύσφιξη / Slimming – Tightening

Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος εγχύουμε δραστικές ουσίες κάτω από την επιφάνεια του δέρματος με στόχο την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σημείο της κοιλιάς, στους γλουτούς, τους μηρούς και στα χέρια.

Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος με την οποία έχουμε απώλεια τοπικού πάχους και μείωση πόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την ελεγχόμενη ψύξη των λιποκυττάρων. Είναι απολύτως ανώδυνη, εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταναλώσετε άφθονο νερό και να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διάρκεια συνεδρίας: 45 λεπτά/περιοχή

Η σπηλάιωση, γνωστή και ως cavitation αποτελεί μια μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής. Προκαλεί διάσπαση της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου και την άμεση συρρίκνωση του.

Διάρκεια συνεδρίας: 45 λεπτά

Οι ραδιοσυχνότητες σώματος είναι μια μη επεμβατική αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Διαπερνούν το υπόδερμα και εισχωρούν στο δέρμα εις βάθος. Προκαλούν καταστροφή του λιπώδους ιστού και κατά συνέπεια σύσφιξη και παραγωγή κολλαγόνου όπως και σμίλευση της επιδερμίδας.

Διάρκεια συνεδρίας: 45 λεπτά

Το vacuum βοηθάει στην λεμφική παροχέτευση με στόχο την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια τοπικού πάχους. Με αποτέλεσμα της ομοιογενοποίηση της επιδερμίδας

Διάρκεια συνεδρίας: 30 λεπτά

Η αντιμετώπιση των ευρυαγγειών πραγματοποιείται με το ειδικό laser το οποίο καταφέρνει την εξάλειψη τους . Πάντα πραγματοποιείται ένα δωρεάν δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και την διάρκεια που θα χρειαστεί για την επούλωση της . Οι συνεδρίες που θα χρειαστούμε είναι ανάλογες με το βάθος και την έκταση των ευρυαγγειών.

Διάρκεια συνεδρίας: Ανάλογη με την έκταση της ευρυαγγεία

Beautytherapist

Μασάζ

Το μασάζ αυτό επιδρά σε κάθε σημείο του σώματος διότι πραγματοποιούνται κινήσεις μάλαξης σε όλο το σώμα κάτι που επιφέρει χαλάρωση στους μυς όπως και στο νου!

Διάρκεια συνεδρίας: 50 λεπτά

Το λεμφικό μασάζ τονώνει την μικροκυκλοφορία και συμβάλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από την συσσώρευση του λίπους. Βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας, είναι κατάλληλη σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών και σε πρησμένες γάμπες και αστραγάλους.

Διάρκεια συνεδρίας: 50 λεπτά