Γλυφάδα: 211 1842976

skiasi

Beautytherapist

Σκίαση Φρυδιών

Η μέθοδος της σκίασης έχει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.

Στην συγκεκριμένη μέθοδο δεν διακρίνεται η τρίχα των φρυδιών αλλά μία ελαφριά σκίαση όπως όταν ζωγραφίζουμε τα φρύδια μας με μολύβι.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των φρυδιών  που εσείς έχετε ονειρευτεί.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα σας προτείνει το χρώμα το οποίο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και τα χρώματα σας και θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα των φρυδιών σας.

Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα .

Το αποτέλεσμα τις πρώτες 3 μέρες είναι έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την δέκατη μέρα θα αχνίσει.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο.

Η διαδικασία δεν προκαλεί κάπαλο και δεν χρειάζεται αποθεραπεία.

Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.