Γλυφάδα: 211 1842976

Beautytherapist

Χείλη

Με την υπηρεσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ  μπορούμε να δώσουμε σχήμα στα χείλη αλλά και να τα τονίσουμε χρωματικά.

Όποια απόχρωση και να επιλέξετε ακόμη και μια πιο έντονη θα μπορεί να καλυφθεί και με το κραγιόν σας εάν το επιθυμείτε.

Τα χείλη θα φαίνονται πιο ζουμερά και καλοσχηματισμένα , με μόνο ένα lipglossείστε έτοιμη.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των χειλιών που εσείς έχετε ονειρευτεί.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα σας προτείνει το χρώμα το οποίο σας ταιριάζει και θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα των χειλιών σας. Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα .

Την ίδια μέρα θα έχουμε ένα ελαφρώς πρήξιμο το οποίο όμως διαρκεί λίγες ώρες. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.  Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο

Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.