Εταιρική Παρουσίαση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

Στο Beauty Therapist

Ποιοι είμαστε

Πριν χρόνια , σε ένα συνοικιακό ινστιτούτο στη Δάφνη, μεγάλωνε η Ζέτα μας. Η κα Άσπα, η μητέρα της εργαζόταν αρκετές ώρες μέσα στο ινστιτούτο και η Ζέτα τριγυρνούσε στο πόδια της για χρόνια. Η Ζέτα μεγάλωσε και ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. Γρήγορα όμως, η αγάπη της για την αισθητική την έκανε να οραματίζεται και να θέλει να ανοίξει τα φτερά της. Έτσι το 2012 ανοίγει το πρώτο Beautytherapist στη Γλυφάδα. Με πολύ αγάπη και ομαδική προσπάθεια δημιούργησε ένα ξεχωριστό χώρο που η ατμόσφαιρα και η οικειότητα του σου θυμίζουν τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Η ομάδα των Beautytherapist, είναι κορίτσια γεμάτα όρεξη και μεράκι για την φροντίδα των ανθρώπων. Σας υποδεχόμαστε με το μεγαλύτερο χαμόγελο μας και φροντίζουμε να ακούμε με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε υπηρεσίες και θεραπείες υψηλής ποιότητας. Ο κάθε φίλος και η κάθε φίλη είναι ξεχωριστοί για εμάς και έτσι η αποστολή μας είναι να σας βρίσκουμε λύσεις που να καλύπτουν πρωτίστως τις δικές σας ανάγκες. Η αγάπη και η αφοσίωση των φίλων που έχει αποκτήσει το ινστιτούτο μας όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησε την ανάγκη να βρεθούμε και στα βόρεια προάστια. Έτσι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα γίναμε δύο.

 

Με την ίδια ζεστασιά, τις ίδιες αξίες και την ίδια προσέγγιση στην περιποίηση των ανθρώπων που επιλέγουν να μας επισκεφτούν σας υποδεχόμαστε πλέον σε έναν εξίσου όμορφα διαμορφωμένο χώρο στη νέα Κηφισιά. Τα όνειρα όμως δεν σταματάνε ποτέ. Ο επαγγελματισμός, η συνεχής εξέλιξη και η αδιάκοπη αναζήτηση για νέες και καινοτόμες θεραπείες γέννησαν την ακαδημία Beautylashes. Πολλές από τις αισθητικούς της ομάδας μας αναλαμβάνουν να μοιραστούν τις γνώσεις και τα εμπειρίες με τα κορίτσια εκείνα που επιθυμούν να εισέλθουν στο χώρο της ομορφιάς. Στα Beautytherapist παρέχουμε την απαραίτητη εξειδίκευση στις υπηρεσίες και τις θεραπείες μας. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας εξελίσσεται συνεχώς με συνέδρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία στους φίλους και τις φίλες που μας επιλέγουν, δημιουργούμε μαζί τους κανάλια επικοινωνίας και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες καθώς ο μεγαλύτερος στόχος και σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση και η ποιότητα που θα τους προσφέρουμε. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος που μας επισκέπτεται είναι ξεχωριστός και μοναδικός , για τον λόγο αυτό οι υπηρεσίες μας δεν υπερέχουν μόνο λόγο ποιότητας αλλά είναι και προσιτές. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά.To όραμα και οι αξίες μας

Στα Beautytherapist παρέχουμε την απαραίτητη εξειδίκευση στις υπηρεσίες και τις θεραπείες μας. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας εξελίσσεται συνεχώς με συνέδρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία στους φίλους και τις φίλες που μας επιλέγουν, δημιουργούμε μαζί τους κανάλια επικοινωνίας και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες καθώς ο μεγαλύτερος στόχος και σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση και η ποιότητα που θα τους προσφέρουμε. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος που μας επισκέπτεται είναι ξεχωριστός και μοναδικός , για τον λόγο αυτό οι υπηρεσίες μας δεν υπερέχουν μόνο λόγο ποιότητας αλλά είναι και προσιτές. Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά.

SERVICES

Οι Τοπ Υπηρεσίες μας

Ανακαλύψτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των μεθόδων του Beauty Therapist

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για ραντεβού, απορίες και σχόλια!

Buy now