Γλυφάδα: 211 1842976

Beautytherapist

Eyeliner

To μακιγιάζ στην καθημερινότητα μας είναι χρονοβόρο, ειδικά όταν πρόκειται για το eyelinerστο οποίο χρειάζεται απόλυτη συμμετρία και σταθερό χέρι.

Με την συγκεκριμένη τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορούμε να δώσουμε ένταση στο βλέμμα με ένα γατίσιο αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των χειλιών που εσείς έχετε ονειρευτεί.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα και το πάχος  που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα έτσι  ώστε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

 Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο.

Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.