Γλυφάδα: 211 1842976

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ

Τιμοκατάλογος

Beautytherapist

Μόνιμο Μακιγιαζ - Permanent Make up

Η μέθοδος της σκίασης έχει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα . Στην συγκεκριμένη μέθοδο δεν διακρίνεται η τρίχα των φρυδιών αλλά μία ελαφριά σκίαση όπως όταν ζωγραφίζουμε τα φρύδια μας με μολύβι. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των φρυδιών που εσείς έχετε ονειρευτεί. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα σας προτείνει το χρώμα το οποίο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και τα χρώματα σας και θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα των φρυδιών σας. Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα . Το αποτέλεσμα τις πρώτες 3 μέρες είναι έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο Η διαδικασία δεν προκαλεί κάπαλο και δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών με την τεχνική τρίχα μπορούμε να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει την ψευδαίσθηση της φυσικής τρίχας . Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των φρυδιών που εσείς έχετε ονειρευτεί. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα σας προτείνει το χρώμα το οποίο ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και τα χρώματα σας και θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα των φρυδιών σας. Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα . Το αποτέλεσμα τις πρώτες 3 μέρες είναι έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη . Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο Η διαδικασία δεν προκαλεί κάπαλο και δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Με την υπηρεσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορούμε να δώσουμε σχήμα στα χείλη αλλά και να τα τονίσουμε χρωματικά. Όποια απόχρωση και να επιλέξετε ακόμη και μια πιο έντονη θα μπορεί να καλυφθεί και με το κραγιόν σας εάν το επιθυμείτε. Τα χείλη θα φαίνονται πιο ζουμερά και καλοσχηματισμένα , με μόνο ένα lip gloss είστε έτοιμη. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των χειλιών που εσείς έχετε ονειρευτεί. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα σας προτείνει το χρώμα το οποίο σας ταιριάζει και θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα των χειλιών σας. Έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα . Την ίδια μέρα θα έχουμε ένα ελαφρώς πρήξιμο το οποίο όμως διαρκεί λίγες ώρες. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

To μακιγιάζ στην καθημερινότητα μας είναι χρονοβόρο, ειδικά όταν πρόκειται για το eyeliner στο οποίο χρειάζεται απόλυτη συμμετρία και σταθερό χέρι. Με την συγκεκριμένη τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ μπορούμε να δώσουμε ένταση στο βλέμμα με ένα γατίσιο αποτέλεσμα. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα των χειλιών που εσείς έχετε ονειρευτεί. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα μπορέσετε να συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το σχήμα και το πάχος που θα θέλατε να πετύχουμε, εκείνη θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα έτσι ώστε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Η υπηρεσία ημιμόνιμο μακιγιάζ θηλαία άλως αφορά την αποκατάσταση του χρώματος και του σχήματος της θηλής. Στα ινστιτούτα Beautytherapist γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι μια ευαίσθητη διαδικασία και πραγματοποιείται από το εξιδεικευμένο προσωπικό μας πάντα με προσοχή και συνείδηση προς κάθε γυναίκα. Προηγείται πάντα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης στο οποίο γίνεται ένα δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα της κάλυψης που θα έχουμε. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, κρατώντας ένα καθρέφτη καθοδηγείτε την αισθητικό η οποία δημιουργεί το σχήμα το οποίο εσείς επιθυμείτε . Πριν ξεκινήσει η διαδικασία θα συζητήσετε με την υπεύθυνη αισθητικό για το αποτέλεσμα που θα θέλετε να δείτε. Εκείνη θα ζωγραφίσει με το μολύβι της το σχήμα έτσι ώστε να έχουμε ένα προσχέδιο για το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Με την υπηρεσία του ημιμόνιμου μακιγιάζ καλύπτουμε με το χρώμα του δέρματος τις ραγάδες. Προηγείται πάντα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης στο οποίο γίνεται ένα δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα της κάλυψης που θα έχουμε. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι η απάντηση στην αραίωση μαλλιών αλλά και σε σημάδια/ουλές που προκλήθηκαν από κάποιο ατύχημα ή χειρουργική επέμβαση. Μπορούμε δηλαδή να πετύχουμε το καμουφλάζ προσομοίωσης μαλλιών. Προηγείται πάντα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης στο οποίο γίνεται ένα δοκιμαστικό σε ένα μικρό σημείο ώστε να δούμε την αντίδραση της επιδερμίδας και το αποτέλεσμα της κάλυψης που θα έχουμε. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία χρησιμοποιούμε μια ειδική αναισθητική κρέμα φτιαγμένη αποκλειστικά για τα ινστιτούτα μας ώστε η διαδικασία να είναι απολύτως ανώδυνη. Τις πρώτες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι πιο έντονο χρωματικά ,αλλά ύστερα και μέχρι την 10η μέρα θα αχνίσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, είναι η αντίδραση της επιδερμίδας να αποβάλει ένα ποσοστό χρώματος εφόσον τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι οργανικά και η υπηρεσία είναι ημιμόνιμη. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και μπορεί το ποσοστό να είναι μικρό η μεγάλο, έτσι αν φύγει αρκετό ποσοστό χρώματος ύστερα από έναν μήνα κάνουμε την συντήρηση για να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Ύστερα το αποτέλεσμα διαρκεί 1- 1,5 χρόνο. Διάρκεια συνεδρίας 90 λεπτά.

Beautytherapist

Μόνιμο Μακιγιαζ - Permanent Make up retouch

Κατά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται οργανικά χρώματα. Για αυτό και το αποτέλεσμα δεν διαρκεί για πάντα και χρειάζεται συντήρηση για να διατηρηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδα μας μετά από μερικές μέρες από την πρώτη συνεδρία θα αποβάλλει ένα ποσοστό χρώματος, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική για αυτό και το ποσοστό απώλειας χρώματος κάποιες φορές είναι μικρό και δεν χρειάζεται το επαναληπτικό μετά από έναν μήνα, ενώ άλλες μπορεί να είναι μεγαλύτερο και να χρειαστεί το επαναληπτικό ώστε να καλύψουμε κάποια κενά που θα έχουν δημιουργηθεί αλλά και για να διαρκέσει το αποτέλεσμα 1-1,5 χρόνο. Διάρκεια συνεδρίας 60 λεπτά.

Κατά την διαδικασία του ημιμόνιμου μακιγιάζ χρησιμοποιούνται οργανικά χρώματα. Για αυτό και το αποτέλεσμα δεν διαρκεί για πάντα και χρειάζεται συντήρηση για να διατηρηθεί. Αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδα μας μετά από μερικές μέρες από την πρώτη συνεδρία θα αποβάλλει ένα ποσοστό χρώματος, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ύστερα από έναν χρόνο από την τελευταία μας συνεδρία το αποτέλεσμα χρωματικά θα είναι πιο αχνό. Έτσι για να τονίσουμε το σχήμα χρωματικά και να καλύψουμε κάποια κενά που θα έχουν δημιουργηθεί πραγματοποιούμε την ετήσια συντήρηση. Διάρκεια συνεδρίας 60 λεπτά.